Levering en verzenden.

Levering in Nederland.

PostNL is onze standaard vervoerder. Nadat wij de order hebben aangemaakt, ontvangt u een Track & Trace via de mail.

In alle gevallen van levering geldt dat u thuis moet zijn om aflevering mogelijk te maken. Geef dus een adres op waar iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. De bezorger zal het ook bij uw buren proberen af te geven, maar dat is geen zekerheid. U kunt altijd aangeven dat de bezorger het ergens neer mag leggen, maar dit is op eigen risico. Levertijden zijn standaard tussen 8:00 uur t/m 18:00 uur.  Er is geen levering via PostNL mogelijk op zondag, maandag of dagen na een nationale feestdag.  

De mogelijkheden:

Standaard levering
Levering via PostNL tussen 08:00 uur en 18:00 uur.

Levering op zaterdag
Levering tussen 08.00 uur en 15.00 uur, geen afspraken mogelijk omtrent levertijden.

Spoedlevering
Mogelijk 24/7 via onze koeriersdienst. De kosten zijn afhankelijk van de bestemming. Neem voor het realiseren van een spoedlevering telefonisch contact met ons op. Telefoonnumer: +31(0)618599236

Let op: wij kunnen geen verantwoording nemen voor het feit dat een levering door PostNL niet of onjuist wordt uitgevoerd. Om zeker te zijn dat het droogijs tijdig binnen is, adviseren wij de levering een dag vóór het gebruik te plannen. Dit vanwege de nog steeds toenemende drukte bij de pakketbezorgers. 

Informatie rondom herroepingsrecht & retourvoorwaarden

Herroepen 
Als consument heeft u een wettelijke bedenktijd en daarbij het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. Na herroeping heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending komen voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Droogijs365 geretourneerd worden. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. 

Gevolgen herroeping 
De verzendkosten krijgt u van ons terug, mits de retourzending door ons in goede orde is ontvangen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. 

Uitsluiting herroepingsrecht 
Let op: uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten: 

  1. die snel kunnen sublimeren of verdampen, zoals droogijs. 
  2. die door hun aard niet kunnen worden geretourneerd, doordat ze bijvoorbeeld vermengd zijn met andere zaken, stoffen of gassen.

Identiteit ondernemer 

Droogijs365 B.V.
Machineweg 14a
1394 AV Nederhorst Den Berg (Nederland) info@droogijs365.nl
+31(0)618599236
KVK: 88031705
BTW nummer: NL864482255B01